Autoserv Euromaster

O vizita rapida si esti gata de plecare

Serviciul nostru de Verificare a Mașinii din Bară în Bară!

Prin serviciul nostru de Verificare a Mașinii din Bară în Bară, te asiguri că mașina ta este într-o stare excelentă de funcționare.

Oferim o gamă completă de servicii de verificare a mașinii, de la verificarea sistemului de frânare până la sistemul electric și multe altele.

Operațiunea de verificare a Mașinii din Bară în Bară este concepută pentru a oferi clienților o experiență sigură și liniștită în timp ce conduc. Suntem specializați în servicii de verificare și mentenanță pentru toate tipurile de mașini, indiferent de model sau an de fabricație.

Oferim servicii de verificare profesionale, de încredere și eficiente la prețuri competitive. Personalul nostru experimentat și bine pregătit va oferi mașinii dvs. o verificare cuprinzătoare a tuturor sistemelor și componentelor. De la verificarea sistemului de frânare și a sistemului electric, a nivelului fluidelor, articulațiilor, sistemului de suspensie și multe altele, suntem aici pentru a ne asigura că mașina dvs. este în cea mai bună formă posibilă.

Ne angajăm să oferim servicii de calitate superioară și să ne asigurăm că mașina dvs. este pregătită pentru orice drum lung sau scurt. Vă invităm să vă programați astăzi pentru o Verificare a Mașinii din Bară în Bară și să experimentați serviciul nostru de top!

Ofertă constatare auto - din bară in bară

150 lei

TVA inclus
In cazul autoutilitarelor si SUV-urilor, pretul poate varia

Beneficii:
  • O verificare a mașinii este benefică deoarece aceasta poate ajuta la detectarea problemelor din timp și poate preveni problemele majore de funcționare
  • Verificarea sistematică a mașinii poate ajuta la menținerea acesteia într-o stare bună de funcționare și la prevenirea daunelor suplimentare
  • Te poate ajuta la prevenirea accidentelor rutiere și poate asigura siguranța pasagerilor și a șoferului
  • O defectiune ignorata poate crea alte probleme și te poate scuti de multe probleme si cheltuieli viitoare
Important:
  • Preţul ofertei reprezintă manopera pentru serviciile prezentate. În cazul în care doriţi repararea defectelor constatate, oferta nu include costul pieselor necesare
#Listă verificări
1Sistem de fânare / Placuţe de frână / saboţi;
2Sistem suspensie (arcuri, amortizoare);
3Articulaţii direcţie (pivoţi, capete de bară etc.);
4Tren rulare (rulmenţi roţi);
5Nivel fluide + eventualele pierderi (uleiuri, antigel, lichid frână);
6Sistem iluminare;
7Roţi şi anvelope (presiune anvelope, echilibrare roţi);
8Acumulator;
9Încărcare alternator;
10Electromotor;
* Și alte verificări specifice, în funcție de tipul autovehiculului

Puncte de lucru

Trimite un mesaj

Produs adaugat la comparatie

Pentru ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati, stocam si preluam informatii din browserul dvs sub forma de "cookie-uri". Aceste informatii ajuta website-ul sa tina minte ce produse ai adaugat in cos, sa identifice tipul de dispozitiv pe care il folosesti, sa salveze preferintele tale, toate pentru o experienta cat mai placuta.
Prin continuarea navigarii confirm ca sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului si cu "politica de confidentialitate".

RATE
Plata cu cardul