Autoserv Euromaster

E ok sa tremuri de emotie, insa nu si din cauza jantelor :)

Oferta indreptare / roluire jante
Aducem jantele la forma initiala

Jante din otel

De la 50 lei / buc

Jante din aliaj

De la 75 lei / buc

* Pretul variaza in functie de defectiunile constatate

** Toate tarifele sunt exprimate în LEI si contin TVA

Important:
  • Operatiunile nu includ demontare/montare roata, dejantare/jantare anvelopa, echilibrare, ci se limiteaza doar la repararea jantei.
Info:
  • Jantele lovite pot ascunde crapaturi sau defecte. In cazul in care aveti probleme cu integritatea sau calitatea jantelor autovehiculului dumneavoastra, va recomandam sa achizitionati produse noi, beneficiind astfel de siguranta in trafic si de efectele garantiei oferite de producatori.
  • Va asiguram ca acest proces va fi executat cu profesionalism si maxima responsabilitate, dar va rugam sa retineti ca atat SC Autoserv Lujerului SRL cat si lucratorii care efectueaza operatiunea sus mentionata, NU SUNT RASPUNZATORI, in niciun fel, de degradarea sau deteriorarea jantelor aduse pentru reparatie - daune cauzate de viciile ascunse ale jantelor (existente sau aparute ulterior reparatiei).
  • Nu ne asumam raspunderea, sub nicio forma, pentru evenimentele negative care ar putea fi cauzate de jantele remediate;

Trimite un mesaj

Produs adaugat la comparatie

Pentru ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati, stocam si preluam informatii din browserul dvs sub forma de "cookie-uri". Aceste informatii ajuta website-ul sa tina minte ce produse ai adaugat in cos, sa identifice tipul de dispozitiv pe care il folosesti, sa salveze preferintele tale, toate pentru o experienta cat mai placuta.
Prin continuarea navigarii confirm ca sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului si cu "politica de confidentialitate".

RATE
Plata cu cardul