Autoserv Lujerului Bucuresti

Fondat in 2012

Franciza Euromaster incepand cu 2019

Atunci cand trebuie sa spui cateva cuvinte despre Autoserv, nu o poti face ca in cazul oricarei firme din domeniu.
Calitatea, exigenta, rapiditatea si modul de lucru al noului concept de service, ridica si propune un alt standard oferit clientilor sai. 

Despre Autoserv

Incepand din anul 2012, sectorul principal de activitate al firmei a devenit oferirea unei game cat mai largi de anvelope si servicii pentru rotile autovehiculelor.

S-a ridicat nivelul specializarii si standardelor de operare pe acest segment. Drept urmare a extinderii si dezvoltarii conceptului nou implementant, am dezvoltat o noua zona de servisare in complexul Autoserv.

Incepand cu anul 2019 Autoserv a semnat un contract important cu Euromaster devenind cea mai mare franciza din Bucuresti.

Misiune

Plierea pe nevoile clientului, rezolvarea necesitatilor acestuia intr-un timp cat mai scurt si intr-un mod cat mai eficient sunt obiectivele principale pe care si le propune marca Autoserv. Se ofera, astfel, clientilor garantia nivelului european de executie a service-ului fiecarui autoturism sau anvelope in parte.

Powered by Euromaster

Pe maini bune

  • O rețea cu 46 centre, dintre care 32 în sistem de franciză, care asigură o acoperire naţională.
  • O cifră de afaceri anuala de peste 20 de milioane de euro.
  • Aproximativ 300 angajaţi.
  • Peste 100.000 anvelope vândute anual.
  • Lider de piata in distributia anvelopelor de camion.

Partenerul tau în mobilitate rutieră.

Spune-i simplu "Autoserv".

Produs adaugat la comparatie

Pentru ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati, stocam si preluam informatii din browserul dvs sub forma de "cookie-uri". Aceste informatii ajuta website-ul sa tina minte ce produse ai adaugat in cos, sa identifice tipul de dispozitiv pe care il folosesti, sa salveze preferintele tale, toate pentru o experienta cat mai placuta.
Prin continuarea navigarii confirm ca sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului si cu "politica de confidentialitate".