Autoserv Lujerului Bucuresti

Fondat in 2012

Franciza Euromaster incepand cu 2019

Atunci când trebuie să spui câteva cuvinte despre Autoserv, nu o poți face ca în cazul oricărui service auto.
Ne-am asumat misiunea de a oferi un concept nou de service, bazat pe standarde înalte și soluții personalizate pentru fiecare nevoie a mașinii tale.
La Autoserv, suntem mândri să oferim clienților noștri cele mai bune servicii auto din București.

Despre Autoserv

Suntem mândri să oferim clienților noștri servicii auto de înaltă calitate într-un mediu prietenos și profesionist. La Autoserv, dispunem de o echipă de mecanici experimentați și bine pregătiți, precum și de cele mai moderne echipamente și instrumente, astfel încât să putem oferi servicii complete și fiabile pentru toate tipurile de autovehicule.

Indiferent de nevoile tale auto, suntem aici pentru a te ajuta. De la service-ul de rutină la reparații majore, la Autoserv avem tot ce este necesar pentru a-ți menține mașina în cea mai bună formă posibilă. Suntem specializați în toate tipurile de vehicule, de la autoturisme și până la camioane, astfel încât poți avea încredere că mașina ta va fi în mâini bune.

MISIUNE

La Autoserv, ne preocupăm de satisfacția clienților noștri. Suntem mereu pregătiți să oferim sfaturi utile și informații despre starea mașinii tale. Suntem aici pentru a te ajuta să iei deciziile corecte în ceea ce privește întreținerea și repararea mașinii tale.

Pe mÂini bune

Oferim o gamă largă de servicii, inclusiv revizii tehnice periodice, schimburi de ulei și filtre, repararea sistemelor de frânare, sisteme electrice și multe altele. La Autoserv, suntem dedicați să oferim servicii de calitate superioară la prețuri competitive. Folosim numai piese și componente de înaltă calitate, astfel încât să putem asigura siguranța și durabilitatea mașinii tale.

TE AȘTEPTĂM

La service-ul nostru vei găsi tot ce ai nevoie pentru a-ți menține mașina într-o stare bună de funcționare. Echipa noastră de mecanici profesioniști și echipamentele noastre moderne sunt pregătite să te ajute. Programați o vizită la Autoserv astăzi și experimentați serviciul nostru de top!

Produs adaugat la comparatie

Pentru ca site-ul sa functioneze asa cum va asteptati, stocam si preluam informatii din browserul dvs sub forma de "cookie-uri". Aceste informatii ajuta website-ul sa tina minte ce produse ai adaugat in cos, sa identifice tipul de dispozitiv pe care il folosesti, sa salveze preferintele tale, toate pentru o experienta cat mai placuta.
Prin continuarea navigarii confirm ca sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului si cu "politica de confidentialitate".

RATE
Plata cu cardul